Duhej të ishte një situatë e kundërt, por në fakt investimet pa projekt që po bën kompania Salillari në Kukës, vetëm sapo ju shton hallet banorëve. Pasi vendosi të mbyllë urën mbi lumin Drin, duke mbyllur dhe hyrjen e Kukësit, kompania private Salillari që administron edhe Rrugën e Kombit, u […]

Nga Arif Rexhnati Po bëhen disa ditë që në tokat e Gostilit punojnë makineri të rënda pa leje, pa marreveshje, pa kompensuar pronarë, por më e turpshme është se as nuk i kanë konsideruar fare për të drejten e tyre të ligjshme të pronësisë, të vjetër sa vetë toka! Gostilit, […]