• Mon. May 27th, 2024

armembajtje pa leje

  • Home
  • Fjolla Morina martohet në Maldive, gjykata e Kukësit e dënon me 6 vite burg

Fjolla Morina martohet në Maldive, gjykata e Kukësit e dënon me 6 vite burg

Gjykata e Kukësit ka dënuar me 6 vite burgim në mungesë këngëtaren Fjolla Morina. Ajo është shpallur fajtore nga Shkalla e Parë për veprën penale të trafikimit të armëve dhe…