• Tue. May 21st, 2024

Banor i fshatit Çajë

  • Home
  • FOTO/ Prej 1 muaji të bllokuar bashkia e Kukësit nuk kujtohet për fshatrat e Malziut

FOTO/ Prej 1 muaji të bllokuar bashkia e Kukësit nuk kujtohet për fshatrat e Malziut

Prej një muaji tre fshatra të Kukësit janë të bllokuara nga rrëshqitjet e dherave për shkak të reshjeve të dendura. Konkretisht fshatrat Vrish, Gdhesht, Pistë, Hazdre dhe Sapas. Këto zona…

FOTO personazh/ Banor i fshatit Çajë

Personi ne foto eshte nje banor i fshatit Çajë në Kukës. Fotografia eshte publikuar nga Ermal Q. Hallaçi në Facebook.