• Sun. Jun 23rd, 2024

Bie niveli i Fierzes

  • Home
  • Bie niveli i liqenit të Fierzës, shkak thatësira

Bie niveli i liqenit të Fierzës, shkak thatësira

Liqeni i Fierzës po lë bregun e po tkurret çdo ditë rreth kupolës së tij. Mungesa e reshjeve dhe temperaturat e larta që kanë mbërthyer rajonin e Kukësit po pakësojnë…