• April 21, 2024 12:09 pm

Bjeshket e Kukesit

  • Home
  • Turizmi i bjeshkëve të Kukësit përtej fotografisë-Shkruan Azem Parllaku

Turizmi i bjeshkëve të Kukësit përtej fotografisë-Shkruan Azem Parllaku

I afirmuar si një dukuri tipike e qytetërimit të sotëm, turizmi po vlerësohet si një veprimtari me rëndësi ekonomike e shoqërore. Nëpërmjet këtij sektori të ekonomisë synohet të plotësohen kërkesat…

Pamjet nga Bjeshkët e Kukësit bëhen virale në rrjet

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro ka postuar në rrjetet sociale një video të filmuar në “Shtegun e ngjyrave”, në Kukës dhe që kohët e fundit është bërë virale…

FOTO/ Vullnetarizmi, të rinjtë nga Shtiqni ndërtojnë një tavolinë në Kroin e Kuq

Kjo tavoline e bërë vullnetarisht në Kroin e Kuq në bjeshkë, do ti shërbejë për çdo turist që ngjitet në Gjallicë. Urime për punën! Nismëtarët e këtij investimi kaq të…

VIDEO-FOTO/ Bicaj-Brekijë, një shteg i ri për tu vizituar në Kukës

Nuk kanë të ndalur vizitorët e natyrës në Bjeshkët e Kukësit Sot 50 Natyrdashës vizituan Shtegun Brekijë-Tërshenë -Bicaj Grupi i Adriatik Gacaferi Rinor Kadria #KosovaMonatainClub

FOTOLAJM/ Duke mbledhur boronica në bjeshkët e Kukësit

Të shumtë janë banorët që gjatë verës dalin në bjeshkë. Jo vetëm për verim, apo me bagëti, por banorët gjatë fundit të korrikut dhe muajit gusht mbledhin edhe bimë medicinale.…

VIDEO/ Bjeshkët e Kukësit, mrekulli natyrore, me vendet dhe lulet

Bjeshkët e Kukësit, mrekulli natyrore, me vendet dhe lulet Video nga Armando Muça