• Sun. Jun 23rd, 2024

Bushtrica

  • Home
  • Moti i keq në Kukës, akull, borë dhe mungesë energjie në gjithë zonat

Moti i keq në Kukës, akull, borë dhe mungesë energjie në gjithë zonat

Situata e motit në Kukës është e rëndë edhe pse nuk përmbytje, por reshjet e borës dhe moti i ftohtë ka sjellë dëme të mëdha. Kreu i PD-së së Kukësit,…

Festa e bjeshkëve, Bushtrica i shtohet atraksioneve të turizmit malor

Festa e bjeshkëve është aktiviteti më i ri që synon të promovojë turizmin malor në Qarkun e Kukësit. Bushtrica ishte vendi që mblodhi banorët e zonës, drejtues të pushtetit lokal…