• Tue. Jun 18th, 2024

Dogana e Kukesi

  • Home
  • U vodh në Itali, Lamborghini kapet në doganën e Morinit

U vodh në Itali, Lamborghini kapet në doganën e Morinit

Policia Kufitare e Morinit, në bashkëpunim me DVP Kukës dhe Interpol Tirana, ka sekuestruar një automjet luksoz të vjedhur në Itali. Arrestohet në flagrancë 36-vjeçari kosovar me banues në Zvicër.…