Takime madhështore në Angli, bijtë e Kukësit thirrje Dr. Admir Sinamatit: Rimëkëmbe vendlindjen tonë

Atmosfere e ngrohtë malli, njerëz të ardhur nga anë e anës. Kanë udhëtuar me orë që të kenë mundësi të takojnë përfaqësuesin e vendlindjes tyre Dr. Admir Sinamati. Atmosferë madhështore është realizuar nga bashkatdhetarët kuksianë. Përshëndeten shqip, flasin tamam me dialektin e të parëve,përshëndesin doktorin dhe mundohen të marrin jo vetë besimin e tij për…

Read More

Prezantohet në Kukës ekipi i kandidatëve të PD

Prezantohet me kryesinë e degës së Partisë Demokratike për Qarkun Kukës, ekipi i kandidatëve për deputetë të zgjedhur nga drejtuesit e PD. Flamur Hoxha si drejtues politikë me ekipin fitues: Isuf Çelaj Shyrete Koka Dr Admir Sinamati Demush Kastrati Vjollca Vata Gjatë këtij takimi të shkurtër, të pranishmit kanë mbajtur nga një fjalë të shkurtër….

Read More