• Thu. Jun 13th, 2024

familjet e varfera

  • Home
  • VIDEO/ 6 familje kuksiane bëhen me shtëpi të re

VIDEO/ 6 familje kuksiane bëhen me shtëpi të re

Sot së bashku me shoqatën FENIX nga Kosova, kryetari i bashkisë Safet Gjici në prani dhe të ambasadorit të Kosovës në Shqipëri Nait Hasani dorëzuan 6 shtëpi të reja me…