• Sun. Jun 23rd, 2024

Feti Gjici

  • Home
  • FOTO/ Njerëzit që projektuan dhe ndërtuan Kukësin e ri

FOTO/ Njerëzit që projektuan dhe ndërtuan Kukësin e ri

Nga Naim Palushi Në datëlindjen e Kukësit të Ri. Një relike e fillimit të viteve 60! Maketi i Kukësit të Ri me autor të studimit urbanistin Misto Mele. Marrë nga…

‘Ke shkuar me gruan time’/ 50-vjeçari i zhvat 12 milionë lekë inxhinierit kuksian

Një histori jo shumë e zakontë është zbuluar në qytetin e Kukësit. Një 72-vjeçari i janë zhvatur në periudha të ndryshme kohore 12 milionë lekë të vjetra nga një bashkëqytetar…