• Sun. May 26th, 2024

Futboll ne Tropoje

  • Home
  • Futboll në Tropojë, FSHF mbështet iniciativën e trajnerit të Kukësit, Skënder Gega

Futboll në Tropojë, FSHF mbështet iniciativën e trajnerit të Kukësit, Skënder Gega

Federata Shqiptare, vijon punën e saj për zhvillimin e futbollit në çdo skaj të Shqipërisë dhe këtë herë ka shkuar në qytetin e Tropojës në veri të vendit tonë, ku…