• Sun. May 26th, 2024

gatimet tradicionale

  • Home
  • Gastronomia/ Kuzhina e Gorës, gatimet që kanë bërë historinë

Gastronomia/ Kuzhina e Gorës, gatimet që kanë bërë historinë

Në kohë më të hershme Gora, është e shquar për mjeshtër të guzhinës në disa specialitete. Historikisht ata janë njohur si gjellbërës dhe si zejtar ëmbëltorësh. Zeja e ëmbëltorëve, gjatë…