• Sun. Jun 23rd, 2024

ing. Lumturi Bileri Baja

  • Home
  • FOTO/ Njerëzit që projektuan dhe ndërtuan Kukësin e ri

FOTO/ Njerëzit që projektuan dhe ndërtuan Kukësin e ri

Nga Naim Palushi Në datëlindjen e Kukësit të Ri. Një relike e fillimit të viteve 60! Maketi i Kukësit të Ri me autor të studimit urbanistin Misto Mele. Marrë nga…

Denoncimi i kryetarit të PD në Kukës: Po u bëhet presion mësuesve, u kërkohet …

Nga Arif Rexhmati Sot ne mengjes, nje mesuesi te nderuar ne Kukes, ZVA e Kukesit i dergoi kete sms. Ne vend qe te interesohet per mbarevajtjen e mesimit ne shkolla,…