• Tue. May 21st, 2024

ish-kreu i Bashkisë Has

  • Home
  • U dënua me 16 muaj burg, ish-kreu i Bashkisë Has apelon vendimin e GJKKO-së

U dënua me 16 muaj burg, ish-kreu i Bashkisë Has apelon vendimin e GJKKO-së

Adem Lala, ish kreu i bashkisë së Hasit ka ankimuar vendimin e dhënë nga Gjykata e Shkallës së Parë Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar. Lala e ka depozituar apelin…