• April 21, 2024 11:37 am

Kamber Zela

  • Home
  • VIDEO/ Përkujtohet shkencëtari bicjan Kamber Zela

VIDEO/ Përkujtohet shkencëtari bicjan Kamber Zela

Shkencëtari i njohur bicjan Kamber Iliaz Zela është përkujtuar ditën e sotme në 91 vjetori i tij. I njohur për studimet e shumta të bëra në zonën e Bicaj dhe…

FOTO/ Njerëzit që projektuan dhe ndërtuan Kukësin e ri

Nga Naim Palushi Në datëlindjen e Kukësit të Ri. Një relike e fillimit të viteve 60! Maketi i Kukësit të Ri me autor të studimit urbanistin Misto Mele. Marrë nga…