• Mon. May 27th, 2024

Kandidatet e partive

  • Home
  • Sigurimsat duhet të vetëdeklarohen, jo të kandidohen -Nga Sokol Kolgjini

Sigurimsat duhet të vetëdeklarohen, jo të kandidohen -Nga Sokol Kolgjini

Mendoj se ish-sigurimsat kan qenë, e mjerisht edhe janë, 2 llojesh: – ata që kan punue me dëshirë dhe – ata që i kan detyrue me bashkëpunue si sigurims. Nëse…