• April 21, 2024 1:21 pm

Kenan Horiç

  • Home
  • Kukësi largon dhe një tjetër futbollist

Kukësi largon dhe një tjetër futbollist

Kukesi ka larguar edhe nje tjeter futbollist. Njoftim i klubit! Futbollisti Kenan Horic nuk është më pjesë e klubit të Kukësit. Pas një diskutimi mes palëve, është arritur marrëveshja e…

VIDEO/ Kukësi bën edhe një tjetër blerje

Largimet e Teqjes dhe Krasniqit, pa harruar këtu edhe formën jo optimale të Obanor pas dëmtimit që pësoi në fundin e ediconit që u mbyll, kanë detyruar Kukësin që të…