• Mon. May 27th, 2024

koronavirus ne Kukes

  • Home
  • Sot të tjera raste të reja me koronavirus në Kukës

Sot të tjera raste të reja me koronavirus në Kukës

Të tjera raste me kotonavirus janë regjistruar sot në Kukës. Sipas ministrisë së Shënsetësisë, 3 raste janë shënuar sot në Kukës dhe 1 rast në Tropojë. ,Ju informojmë për situatën…

Ja sa raste me koronavirus ishin sot në Kukës

Prej ditësh Kukësi nuk mungon në hartën e koronavirusit në vend. Herë me shumë raste e herë më pak, por çdo ditë zona jonë ka qenë prezente në njoftimin e…

Sot 1 rast me koronavirus në Kukës

Një ditë më parë, në Kukës u shënuan 6 raste me koronavirus. Ndërkaq ditën e sotme ministria e Shëndetësisë ka njoftuar vetëm 1 rast me koronavirus të shënuar në Kukës.…

Ja sa raste me koronavirus ishin sot në Kukës

Pas disa ditësh pa infektime të reja, Kukësi është rikthyer sot në hartën e infektimeve me koronavirus. Sipas të dhënave zyrtare të Ministrisë së Shëndetësisë, në Kukës ditën e sotme…

Edhe sot asnjë rast me koronavirus në Kukës

Në raportin ditor të Ministrisë së Shëndetësisë për rastet me koronavirus, Kukësi ka munguar edhe sot. Sipas të dhënave zyrtare në asnjë prej zonave, Kukës, Has dhe Tropojë sot nuk…

Sot asnjë rast me koronavirus në Kukës

Ditën e sotme nuk ka pasur asnjë rast me koronavirus në Kukës. Nga raportimi i përditshëm i Ministrisë së Shëndetësisë, nuk ka pasur asnjë rast në Kukës dhe në Has.…

Bie numri i rasteve me koronavirus në Kukës

Disa ditë me një numër të lartë rastesh me koronavirus, sot Kukësi ka parë një numër më të ulët rastesh me Covid-19. Sipas të dhënave nga ministria e Shëndetësisë, në…

Pas ditëve të qeta, rikthehet koronavirusi në Kukës

Pas disa ditëve të qeta, sot janë rikthyer rastet në Kukës. Sipas asaj që bëhet e ditur nga Ministria e Shëndetësisë, sot në Kukës janë shënuar 5 raste të reja…

Sot asnjë rast i ri me koronavirus në Kukës

Pas dy ditësh me numër të rritur rastesh, Kukësi sot nuk ka qenë i pranishëm në raportimin e Ministrisë së Shëndetësisë. Kështu në 24 orët e fundit duket se Kukësi…

Rritet frikshëm numri i të infektuarve në Kukës

Ka shënuar një rritje të madhe numri i personave të infektuar me koronavirus në Kukës. Sipas të dhënave zyrtare të ditës së sotme nga Ministria e Shëndetësisë, janë 7 raste…