• Sat. Jun 22nd, 2024

Kuajt e ‘egër’

  • Home
  • Kuajt e ‘egër’/ Pamje mahnitëse nga Kallabaku në Kukës

Kuajt e ‘egër’/ Pamje mahnitëse nga Kallabaku në Kukës

Pamje mahnitëse vijnë nga Kukësi. Disa filmime mjaft të bukura të bëra në Kallabak, janë duke bërë xhiron në Facebook dhe rrjetet e tjera sociale. Pamjet janë filmuar nga Armando…