Nga vendbanimet prehistorike, tek tulipani shqiptar/ Muzeu Etnografik në Kukës që tërheq vëmendjen e turistëve

Mësoni më shumë rreth kulturës dhe stilit të jetës së Kukësit, si dhe pse ‘qyteti i tulipanëve’ u propozua gjithashtu për çmimin Nobel të Paqes. Kukësi, i vendosur në pjesën verilindore të vendit, është qyteti simbol i mikpritjes shqiptare. Pozicioni gjeografik dhe bukuritë natyrore, e kanë kthyer atë në një ndër destinacionet turistike më të…

Read More