• Tue. May 21st, 2024

Lajm i keq për kuksianët

  • Home
  • Lajm i keq për kuksianët/ Ambasada gjermane mbyll zyrën e vizave

Lajm i keq për kuksianët/ Ambasada gjermane mbyll zyrën e vizave

Ambasada Gjermane në Tiranë ka njoftuar ditën e sotme se do të ndërpresë shërbimin në Zyrën e Vizave dhe e Pasaportave për një kohë të papërcaktuar. Në një njoftim në…