Apeli! Mos e ndotni Liqenin e Novosejt!

Shkruan Ermal Hallaçi ❗️❗️?Kujdes Apel ?❗️❗️ ?Të dashur Guida të Agjencive Turistike jo mbeturina në Parkun Natyror-Korab-Koretnik, pranë Liqenit apo destinacione të tjera ❗️❗️?Gjithashtu i njëjti mesazh edhe për ju familjarë që frekuentoni Liqenin e Novosejt ❗️❗️?Të gjithë produktet që ju keni marrë me vetë për ti konsumuar dhe kanë ambalazh letre, plastike dhe qelqi…

Read More