• Sun. May 26th, 2024

lumjani

  • Home
  • Isuf Fejz Rata, lumjani që i kalli datën sigurimit jugosllav –Shkruan Lavdrim Rata

Isuf Fejz Rata, lumjani që i kalli datën sigurimit jugosllav –Shkruan Lavdrim Rata

Ishte fundi i viteve 40′, kohë të errëta, ku terrori dhe mjerimi komunist e kishin mbërthyer për gryke Shqipërinë. Kolera e kuqe po injektohej dhunshëm gjithandej. Vendi kishte marre një…