• Sun. Jun 23rd, 2024

mbeturinat nga maqedonia

  • Home
  • FOTO/ Masakër mjedisore në liqenin e Kukësit, mbushet plot me plehra

FOTO/ Masakër mjedisore në liqenin e Kukësit, mbushet plot me plehra

Liqeni i Fierzës, është shndërruar sërish në basenin grumbullues të mbetjeve urbane të Kosovës e Maqedonisë së Veriut. Mbeturinat janë shfaqur në breg dhe në sipërfaqen e ujërave të liqenit…