• Mon. May 27th, 2024

Mesuesi i Merituar

  • Home
  • U nda nga jeta ‘Mësuesi i Merituar’, Isuf Beqir Spahija

U nda nga jeta ‘Mësuesi i Merituar’, Isuf Beqir Spahija

Është ndarë nga jeta Isuf Beqir Spahija, nga Kolesjani i shpallur ‘Mësues i Merituar’ dhe një nga veprimtarët e parë të Partisë Demokratike në Kukës. Familjarët, bashkëshortja, djemtë, vajza, nipërit…