• Thu. Jun 13th, 2024

Mujo Noka

  • Home
  • FOTO/ Njerëzit që projektuan dhe ndërtuan Kukësin e ri

FOTO/ Njerëzit që projektuan dhe ndërtuan Kukësin e ri

Nga Naim Palushi Në datëlindjen e Kukësit të Ri. Një relike e fillimit të viteve 60! Maketi i Kukësit të Ri me autor të studimit urbanistin Misto Mele. Marrë nga…

VIDEO/ Kukësi, njihuni me qytetin që mban tre mbiemra

Kukesi i ri në 22 korrik shënon 5do vit ditën e themelimit. Në mars te vitit 1962 qeveria e asaj kohe vendosi përmbytjen e Kukësit të vjetër, shkak u bë…

VIDEO/ 58 vite më parë nisi ndërtimi i Kukësit të Ri

Qyteti i ri i Kukësit shënoi dje në 22 Korrik, 58 vjetorin e nisjes së punimeve. Me 22 korrik 1962 filluan punimet për ndërtimin e Kukësit të ri. Në 58…