Një variant i legjendës së mbajtjes së fjalës së dhënë në krahinën e Lumës-Nga Besim R. Cengu

(Kënga e Fatës dhe Alisë) Se si ra fjala një ditë me Sulejman Didën, ndërsa po bisedonim për motërzimet e Legjendës së mbajtjes së fjalës së dhënë. Atë ditë Sula kishte ardhë në Tiranë për të realizuar një intervistë për të vlerësuar krijimtarinë e mikut tonë të ndjerë Besnik Hallaçi. Ndër të tjera Sula më…

Read More