Nji duj kashtë-Nga Sulejman Dida

Nji funksionar partie, djal i ri – e ardhmja e pklitikës, më bani pyetjen se, përse kam mbetë i varfën përderisa jam nji nga themeluesit e PD-s. Në fillim i thashë në mënyrë korrekte: sepse nuk jam marrë me biznes. Por kjo nuk ishte bindëse për të. Leni ato prralla, tha, pothujse asnji politikan apo…

Read More

Faqepuplia-Nga Sulejman Dida

Çobanët kanë nji dozë filozofie në mendimet e tyne, sepse kanë kohë të mjaftueshme për me mendue e me reflektue për jetën. Kështu pata dëgjue nga nji koleg gjerman shumë vite ma parë. Dhe me të vërtetë, tue kërkue në terren, siç bajnë zakonisht gazetarët, nji çoban nga Çaja më la pa mend me subjektin…

Read More