• Thu. Jun 13th, 2024

Novosej

  • Home
  • Novosej dhe Shishtaveci, dy fshatra që kanë bërë emër për harmoni

Novosej dhe Shishtaveci, dy fshatra që kanë bërë emër për harmoni

Shkruan Azem Parllaku Novosej dhe Shishtaveci janë dy fshatrat që kanë bërë emër për harmoni, bashkëjetesë, e tolerancë si rrallë kund tjetër. Sot të dy fshatrat janë bjerrur nga emigracioni.…

Shishtaveci, Novosej dhe Topojani, një pol turistik dhe zhvillimi ekonomik-Nga Azem Parllaku

Perspektiva e ardhshme përmes turizmit malor është një prej mundësive të zhvillimit të zonës që përfshin njësitë administrative Shishtavec dhe Topojan në Kukës. Edhe pse deri më sot nuk ka…