• Tue. May 21st, 2024

pasuria e rita gjatit

  • Home
  • Probleme me pasurinë/ Shkarkohet prokurorja e Kukësit, Rita Gjati

Probleme me pasurinë/ Shkarkohet prokurorja e Kukësit, Rita Gjati

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi nga detyra drejtuesen e Prokurorisë së Kukësit, Rita Gjati. Kjo e fundit u gjet me probleme në kriterin e pasurisë, si dhe u konstatua…