• Sun. May 26th, 2024

Publicisti

  • Home
  • 79 ditët e Kukësit, 21 vite më pas, në ditarin e shkrimtarit Petrit Palushi

79 ditët e Kukësit, 21 vite më pas, në ditarin e shkrimtarit Petrit Palushi

Shkruan Demir Reshiti Të shtunën e 27 marsit të vitit 1999, me mijëra shqiptarë të Kosovës, të shpërngulur me dhunë, nisën zhvendosjen biblike drejt Kukësit. Kukësi dhe gjithë fshatrat e…