• Tue. Jun 18th, 2024

Qyteti i Bajram Currit

  • Home
  • Arrestohet kosovari në Tropojë, po ndërtonte pa leje

Arrestohet kosovari në Tropojë, po ndërtonte pa leje

Një ndërtim pa leje që kishte nisur të ndërtohen në qytetin e Bajram Currit, ka çuar në pranga sipërmarrësin e punimeve dhe bërë që pronari i truallit të shpallet në…

‘Çmenden’ dy të rinjtë në Tropojë, sherr në mes të lokalit, dëmtojnë dhe makinën e Policisë

Dy të rinj janë arrestuar nga Policia në Tropojë pasi janë konfliktuar me njëri tjetrin në lokal, dhe më pas kanë dëmtuar një tavolinë dhe një kompjuter. Në momentin që…