VIDEO/ Kadri Morinaj vendos përmendoren e Pjetër Bogdanit në Krumë të Hasit, akt patriotik dhe artdashës

Një përmendore e Pjeter Bogdanit e vendosur ne Krumë të Hasit do te shërbejë për të përkujtuar e shpërblyer kontributin dhe vlerat e tij, qe kanë lënë gjurmë në Shqipëri e Kosovë. Kryetari i Bashkisë së Hasit, Liman Morina, hapi ceremoninë e vendosjes së Bustit të Pjetër Bogdanit. Ky projekt i iniciuar dhe financuar nga…

Read More