• Tue. May 21st, 2024

Qyteti Kukes

  • Home
  • The Times/ Brezi i humbur: Eksodi i emigrantëve shqiptarë që lë shkollat bosh në Kukës

The Times/ Brezi i humbur: Eksodi i emigrantëve shqiptarë që lë shkollat bosh në Kukës

Në këndin e lojërave të një shkolle në Kukës, rajoni më i varfër i Shqipërisë, adoleshentët qëndrojnë në një rreth, me çantat e shpinës të vendosura pas një muri me…

Reportazh/ Qyteti i ‘pasur’ ku ulet këmbëkryq ‘mjerimi’

Nga Briselda Hoxha Sapo zbritëm në Kukës, në qytetin që duket se e ka kapluar një heshtje e madhe dhe ku ndihet shumë mungesa e të rinjve të këtij qyteti.…