Vazhdojnë të jenë shifrat e larta nga koronavirusi në Kukës. Në buletinin e ditës së sotme, ministria e Shëndetësisë ka raportuar 21 raste në Kukës dhe në Has. Ndërkaq nuk është raportuar asnjë rast në Tropojë. Kështu janë 14 raste janë shënuar në Kukës në 24 orët e fundit. Ndërkaq, […]

Nuk njeh ulje numri i të infektuarve me koronavirus në Kukës. Në buletinin e sotëm të Ministrisë së Shëndetësisë, bëhet fjalë për 21 raste të reja me koronavirusi. Këto janë rastet që janë bërë tampon në Kukës, pasi rastet besohet se janë më shumë, për shkak edhe të qytetarëve që […]

Për të disatën ditë radhazi, Kukësi ka shumë rastet të reja me koronavirus. Sipas raportimit të Ministrisë së Shëndetësisë në Kukës janë raportuar në 24 orët e fundit, 15 raste të reja. Por këto janë vetëm zyrtaret, pasi besohet se numri i të infektuarve është shumë më i larta. Ndërkaq […]

Vazhdojnë të rriten rastet me koronavirus në Kukës. Ministria e Shëndetësisë në buletinin e saj ditor ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit në Kukës janë shënuar 19 raste të reja. Rritje të rasteve ka pasur edhe në Has dhe Tropojë. Sipas raportimeve ditore, në Has janë […]