Popullsia e Kukësit me rënien më të madhe në Shqipëri, lindjet bien me 37%

Treguesit demografikë të tremujorit të dytë treguan se popullsia e vendit po futet në një proçes rënie të parikuperueshëm pasi lindjet dhe vdekjet po shkojnë drejt barazimit. INSTAT raportoi se shtesa natyrore e popullsisë (diferenca mes lindjeve dhe vdekjeve) në 6-mujorin e parë të vitit 2020 në shkallë vendi pësoi rënie me 4,6 për qind….

Read More