• April 21, 2024 1:16 pm

Reshje ne Kukes

  • Home
  • Reshje të mëdha shiu, ja si paraqitet gjendja në Kukës

Reshje të mëdha shiu, ja si paraqitet gjendja në Kukës

Në Qarkun e Kukësit situata e motit është karakterizuar me reshje shiu me intensitet të lartë dhe i shoqëruar me erë. Pa energji elektrike janë fshatrat: Mamëz Njësia Administrative Kolsh,…

Reshjet e shiut gjallërojnë bujqësinë, probleme në qytet

Kjo e mërkurë e ka gjetur Kukësin nën ‘pushtetin’ e reshjeve të shiut të cilat kanë qenë me dendësi të lartë. Shiu ka shkaktuar probleme në rrugët dytësore të qytetit…