• Sun. Jun 23rd, 2024

rruga kombetare

  • Home
  • Koncensionari lë Kukësin pas asnjë rrugë lidhëse me autostradën

Koncensionari lë Kukësin pas asnjë rrugë lidhëse me autostradën

Biznesi i Kukësit i kërkon ARRSH-s ndërtimin e nyjeve integruese me autostradën. Shoqata Biznesi për Biznesin, ka demonstruar në terren me një autobus dhe mjete te tjera pamundësinë e lidhjes…