• Tue. May 21st, 2024

Salillari

  • Home
  • Një dekadë për të ndërtuar Urën e Madhe mbi Drin. Salillari zvarrit punimet në rrugën e Kombit

Një dekadë për të ndërtuar Urën e Madhe mbi Drin. Salillari zvarrit punimet në rrugën e Kombit

Përveç mirëmbajtjes së rrugës me gjatësi 114 kilometra, koncesionari ka marrë përsipër të kryejë edhe investimin për uren e re mbi lumin Drin, për të cilën ka marrë deri më…

Koncesioni Milot-Morinë, 62 milionë euro u paguan për 4 vjet

Koncesioni kontrovers i mirëmbajtjes së autostradës Milot-Morinë parashikon një investim të kompanisë koncesionare me vlerë 44 milionë euro. Sipas të dhënave të Ministrisë së Financave, brenda katër viteve të para…

Salillari u merr tokat pa i pyetur fare, banoret e Gostilit perplasen me policine

Kompania Salillari qe ka dhe konçesionin e Rrugës së Kombit ka nisur punimet për rreth-rrotullimin në Gostil pjesë e projektit për ndërtimin e aeroportit të Kukësit dhe urës së re…

Protesta e Rrugës së Kombit ishte kryengritje kundër oligarkisë

Dy vjet pas protestës kundër tarifës së koncesionit të autostradës Milot-Morinë, organizatorët tregojnë se si qeveria dhe opozita u rreshtuan në krah të koncesionarit, ndërsa të arrestuarit që nuk pranuan…

Koncensionari lë Kukësin pas asnjë rrugë lidhëse me autostradën

Biznesi i Kukësit i kërkon ARRSH-s ndërtimin e nyjeve integruese me autostradën. Shoqata Biznesi për Biznesin, ka demonstruar në terren me një autobus dhe mjete te tjera pamundësinë e lidhjes…