Kuksiani Shefqet Kastrati bëhet pronar i Aeroportit të Rinasit

Në Qendrën Kombëtare të Biznesit është zyrtarizuar transaksioni, ku Kastrati Group ka blerë 100% të aksioneve të Tirana International Airport, që menaxhon koncesionin e aeroportit ndërkombëtar “Nënë Tereza”. Aksionet u shitën nga “Real Fortress Private Limited”, në pronësi të grupit kinez të shërbimeve financiare “China Everbright”. Sipas kontratës, paketa totale e aksioneve u blenë për…

Read More

Shefqet Kastrati, një nga biznesmenët që ndihmon më shumë qytetarët

Kuksiani Shefqet Kastrati, presidenti i Kastrati Group, është një nga biznesmenët shqiptarë që ka dhuruar dhe ndihmuar më shumë qytetarët në gjendje të vështirë ekonomike. Ky fakt është bërë publik nga një studim i organizuar nga Fakulteti i Ekonomisë në Universitetin e Tiranës i bërë në muajt maj-qershor 2020 dhe drejtuar nga Msc. Mateus Habili…

Read More