• Thu. Jun 13th, 2024

shkarkimi i trajnerit

  • Home
  • Shkarkohet Orges Shehi

Shkarkohet Orges Shehi

Pasi mbaroi kampionati i futbollit dhe Kukësi u rendit në vendin e dytë, Klubi ka vendosur të prishë kontratën me trajnerin Orges Shehi. Komunikatë e klubit! Klubi i Kukësit njofton…