• Tue. May 21st, 2024

shperngulja e kosovareve

  • Home
  • FOTO/ 22 vite nga dita e Kujtesës, kur kuksianët hapën dyert për shqiptarët e Kosovës

FOTO/ 22 vite nga dita e Kujtesës, kur kuksianët hapën dyert për shqiptarët e Kosovës

Sot shënohet 22-vjetori i eksodit të shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni…