FOTO/ Skuadra e Kukësit viziton stadiumin e ri

Skuadra e Kukësit ka mbyllur fazën përgatitore në Tropojë dhe në kthim ka vizituar shtëpinë e re, stadiumin ‘Zeqir Ymeri’, i cili është në ndërtim e sipër. Pasi vizituan ambientet e jashtme dhe të brendshme të stadiumit, stafi dhe lojtarët kanë ngelur të kënaqur nga ecuria e punimeve duke shpresuar se shumë shpejt do të…

Read More