• Tue. May 28th, 2024

Surroj

  • Home
  • Ylber Vata, drejtuesi i bisturisë së parë anti-Covid 19, mjeku me karrierë 32 vjeçare nga Surroj i Kukësit

Ylber Vata, drejtuesi i bisturisë së parë anti-Covid 19, mjeku me karrierë 32 vjeçare nga Surroj i Kukësit

Nga Vasil Dardha Situata e pazakontë me të cilën përballet vendi, si pasojë e përhapjes së virusin Corona ka bërë që veç kufizimit të lëvizjes duke qëndruar në shtëpi dhe…