VIDEO/ Sinamati: Vizita në Orgjost, Pakisht më tronditi fort, asgjë nuk ka ndryshuar prej kohësh

Kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë”, Admir Sinamati, ishte në fshatin Orgjost ku pa nga afër degradimin e rrugëve të fshatit. Në bashkëbisedimin me banorët, kandidati u shpreh se ky fshat është lënë në harresë nga pushteti lokal. Janë 13 hidrocentrale që zhvillojnë aktivitetin e tyre dhe në kontratë duhej të realizonin investime për komunitetin. Këtë i…

Read More

Sinamati me banorët e Kukësit të vjetër: Dosja e shpronësimeve nga përmbytja e HEC-eve, prioritet

Kandidati i koalicionit ‘Bashkë Fitojmë’, Admir Sinamati zhvilloi takimin me qytetarët e Kukësit të vjetër. Në fjalën e tij, Sinamati vlerësoi banorët e Kukësit të vjetër për kontributin dhe rolin e luajtur, në përhapjen e dijes e qytetarisë në formësimin e jetës qytetare. Në këtë takim, kandidati i opozitës tha se, dosja e shpronësimeve të…

Read More

VIDEO/ Sinamati: Kompensim të tokave të përmbytura nga Fierza. Ndërhyrje e fuqishme në ujësjellës

Kandidati i koalicionit ‘Bashkë fitojmë’ në Kukës, Admir Sinamati ka zhvilluar një tjetër takim me banorët e qytetit. Gjatë bashkëbisedimit me banorët e lagjes ‘nr. 5’, Sinamati ka prekur edhe problematikën e mungesës së kompensonit të tokave të përmbytura nga liqeni i Fierzës, një problematikë e përhershme për këta banorë. Sinamati është shprehur se, ‘në…

Read More