• Sun. Jun 23rd, 2024

Thatesira

  • Home
  • Shiu shpëton Fierzën, rritet me 4 metra niveli i liqenit

Shiu shpëton Fierzën, rritet me 4 metra niveli i liqenit

Reshjet e ditëve të fundit kanë përmirësuar ndjeshëm situatën hidrike në kaskadën e Drinit ku ndodhen dhe 3 HEC-et kryesore në vend. Liqeni i Fierzës i ka ndjerë më tepër…

Kritike situata në liqenin e Kukësit, edhe 3 metra dhe Fierza ‘vdes’

Kritike situata në basenin ujor të hidrocentralit të Fierzës kuotat e të cilit janë vetëm tre metër larg kuotave minimale, apo të ashtuquajturën pikën e vdekjes. Aktualisht niveli i ujit…

Bie niveli i liqenit të Fierzës, shkak thatësira

Liqeni i Fierzës po lë bregun e po tkurret çdo ditë rreth kupolës së tij. Mungesa e reshjeve dhe temperaturat e larta që kanë mbërthyer rajonin e Kukësit po pakësojnë…