Eksperimenti Rama me veriun e Shqipërisë e ka tejkaluar eksperimentin e diktatorit Hoxha!

Nga Enver Bytyçi Pesë hidrocentralet më të fuqishëm në Shqipëri shtrihen në veri të Shqipërisë. Ata i japin energji gjithë vendit. Janë gjithashtu garancia e sigurisë energjitike për shqiptarët. Këta janë Hidrocentrali i Komanit, Fierzës, Vaut të Dejës, Shkopetit dhe Ulzës. Tani shtohet dhe një hidrocentral tjetër i madh, ai i Ashtës në Shkodër. Ndërkaq…

Read More