Vushtria kërkon eshtrat e Hasan Prishtinës, të varrosur në Kukës

Komuna e Vushtrisë, në përvjetorin e 87 të vrasjes së Hasan Prishtinës, nga Kukësi ka ripërsëritur apelin tek qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës, për shpërnguljen e eshtrave. Zyrtarët kërkojnë që Prishtina të prehet në Vushtri të Kosovës, ku është dhe vendlindja e patriotit të madh të kombit shqiptar. Kryetari i Komunës Vushtri Xhafer Tahiri, së…

Read More