• Sun. Jun 23rd, 2024

Vatra

  • Home
  • Vatra të reja me COVID në Kukës, sot 8 raste të reja

Vatra të reja me COVID në Kukës, sot 8 raste të reja

Kukësi vazhdon të jetë një vatër e nxehtë e koronavirusit. Në 24 orët e fundit janë shënuar 8 raste te reja me Covid në Kukës dhe nga autoritetet shëndetësore klasifikohen…