February 27, 2024

Të hënën asnjë rast i ri me koronavirus në Kukës

1 min read

Kukësi nuk ka pasur ditën e hënë asnjë raportim për raste të reja me koronavirus.

Një ditë më parë (të dielën) u raportuan 2 raste të reja në Kukës e 1 në Has.

Në raportimin e të hënës nga Ministria e Shëndetësisë nuk kishte asnjë rast nga Kukësi dhe Hasi dhe vetëm 1 rast të ri në Tropojë.

Në qarkun e Kukësit deri më tani janë shënuar 4 viktima nga koronavirusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *